Laulutyöpaja Laulamaan!

torstaina 14.10. klo 17.45-20

Pidätkö laulamisesta, mutta et oikein tiedä osaatko? Oletko aina ollut kiinnostunut ryhmälaulusta, mutta et ole aiemmin uskaltanut kokeilla? Tervetuloa osallistumaan laulutyöpajaan ja tutustumaan Laura Böökin näyttelyyn Ryhmä, joka ei osaa laulaa Taidekeskus Mältinrannan Studiossa. Ilmainen laulutyöpaja on osa Tampereen Galleriaviikon ohjelmaa.

Laulamaan! -työpajassa tutustumme äänenkäyttöön, opettelemme laulutekniikan alkeita ja laulamme helpon laulun kaksiäänisesti. Laulutyöpaja on suunnattu erityisesti ihmisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ryhmissä laulamisesta. Myös kokeneemmat laulajat ovat toki lämpimästi tervetulleita. Työpajan ohjaa Ida Boucht, joka on valmistunut laulunopettajaksi Kööpenhaminan Complete Vocal Institutesta. Työpaja alkaa klo 17.45 Taidekeskus Mältinrannan studiossa, jossa aluksi katsomme yhdessä Laura Böökin ja äänisuunnittelija Niklas Nybomin videoinstallaation. Teoksen pääosassa ovat laulutaidottomien laulukurssin osallistujat. Laura Böök on paikalla kertomassa teoksesta lyhyesti. Mukaan tarvitset vain vesipullon ja mukavat vaatteet. Huolehdimme työpajassa turvaväleistä. Työpajan vetäjillä on kaksi koronarokotusta ja toivomme samaa myös osallistujilta. Ethän osallistu työpajaan, jos sinulla on flunssan oireita.

RYHMÄKOKO: Enintään 10 henkilöä

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN: Maanantaihin 11.10. mennessä osoitteeseen: info@tampereen- taiteilijaseura.fi tai 010 420 2040.