Taidekeskus Mältinranta

Kuninkaankatu 2
33210 Tampere
Avoinna:
ma-to 12-18
pe-su 12-16
http://tampereen-taiteilijaseura.fi
https://www.facebook.com/taidekeskus.maltinranta/

Tampereen Taiteilijaseuran toimintakeskus Taidekeskus Mältinranta sijaitsee Tallipihan kupeessa, Tampereen Finlaysonilla osoitteessa Kuninkaankatu 2. Idyllisessä punatiilisessä rakennuksessa sijaitsee normaalisti taidelainaamo, runsaasti näyttelytilaa sekä monipuolisia työtiloja kuvataiteilijoille.

Taidekeskus Mältinrannan näyttelyt ovat tauolla helmikuun alkuun 2020 saakka johtuen parhaillaan käynnissä olevasta näyttelytilojen perusparannusremontista. Taidelainaamo onkin siirtynyt remontin tieltä Taidekeskus Mältinrannan työtiloihin, rakennuksen puiston puoleiseen päähän ja palvelee kävijöitä remontinkin aikana eli luonnollisesti myös Galleriaviikolla. Taidelainaamon väliaikaiset tilat ovat komeat, valoisat ja neliöitä riittää niin pituus- kuin korkeussuunnassa, kannattaa siis poiketa.

Tampereen Taiteilijaseura ry on Suomen toiseksi vanhin edelleen toimiva ammattitaiteilijoiden yhdistys. Seuraan kuuluu tällä hetkellä noin 285 jäsentä. Seura toimii taiteilijoiden etujärjestönä Pirkanmaan alueella, sekä valtakunnallisten liittojen kautta myös koko Suomessa. Se pyrkii kehittämään ja edistämään taiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia, kouluttamaan jäsenistöään ja ylläpitämään taiteilijoiden näyttelymahdollisuuksia.

MÄLTINRANNASSA GALLERIAVIIKOLLA:

Taidelainaamon Isot & Pienet

Tampereen Taidelainaamo esittäytyy satojen taideteosten voimalla Galleriaviikon yleisölle. Mukana on maalauksia, grafiikkaa, piirroksia, valokuvateoksia, veistoksia ja muita taidetuotteita yli sadalta Tampereen Taiteilijaseuran ammattikuvataiteilijalta. Hieno kattaus paikallista kuvataidetta!

Lisäksi Taide-etsivähaaste käynnissä koko viikon: Etsi vihjeiden perusteella Taidelainaamosta oikeat teokset ja osallistu Taidelainaamon lahjakorttien arvontaan.