Galleria Vivi

GALLERIA VIVI

Pellavatehtaankatu 4, nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13, 33100 Tampere

Avoinna: ma-pe klo 9-20

bit.ly/galleriavivi

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa. Monitoimitalo 13 on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kulttuurikeskus, joka tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja harrastuspaikkoja monipuolisesti niin nuorille kuin vanhemmillekin. Talosta löytyy sekä avointa että ohjattua toimintaa, työpajoja, tapahtumia, kursseja ja vuokrattavia tiloja. Monitoimitalo 13 sijaitsee Tampereen keskustassa aivan Hotelli Tammerin, pääpaloaseman ja Koskipuiston kainalossa. Talo sijaitsee osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

DIY Dreamscape 12.10.-2.11.2023
Miltä maailma näyttää silmät kiinni ja uskaltaako silmiä edes avata? DIY Dreamscape esittelee kolmen taiteilijan (Aliisa Isohanni, Ida Maijala ja Julia Porra) tajunnanvirtaa ja pohdintoja itsestä, ympäröivästä maailmasta ja näiden kahden suhteesta.

TAITEILIJAESITTELYT


Aliisa Isohanni on Kannuksessa syntynyt ja sittemmin tamperelaistunut kuvataideopiskelija. Maalauksissaan hän käsittelee useimmiten minäkuvaa ja mielenterveyttä, muissa medioissa myös ulkomaailmaa ja erityisesti maailmanlopun
uhkaa.
instagram @aliisa.syyskuu


Julia Porra (s. 1999 Helsinki) on kolmannen vuoden opiskelija Fine Art -linjalla Tampereen Ammattikorkeakoulussa. Hänen taiteensa keskittyy luomaan oman unenomaisen maailman. Inspiraatioina toimivat maaginen realismi ja surrealismi. Tavoitteena on paeta arjen ongelmia ja ahdistuksia tähän uuteen outoon maailmaan.
instagram @ronjajulia


Ida Maijala on Vaskivedeltä kotoisin oleva interaktiivisen median opiskelija. Töissään hän käsittelee yleensä erilaisia tunnetiloja ja maailmaa ympärillään.
instagram @studiopummi.jpg

GALLERIAVIIKOLLA VIVISSÄ

Maanantai 23.10. klo 18-20
DIY Dreamscape -näyttelyn taiteilijat Aliisa Isohanni, Ida Maijala ja Julia Porra tavattavissa galleriassa. Näyttelyn esittelyä ja keskustelua kuvataiteen sekä interaktiivisen median opiskelusta.

Tiistai 24.10. klo 18-19.30
Elävän mallin piirtämistä rennolla otteella, halutessasi saat myös palautetta kuvataideopiskelijoilta. Kuka vain voi toimia mallina (mutta kenenkään ei ole pakko)! Tehdään 1-15 minuutin harjoituksia eri asennoista ja harjoitellaan havainnointikykyä. Materiaalit saat paikan päältä.

Keskiviikko 25.10. klo 16-19
Kollaasi ja tussipiirustus -työpaja. Työpajassa valmistetaan oma kollaasi erilaisia materiaaleja yhdistelemällä. Yksityiskohdat täydentyvät tussipiirustuksen keinoin. Työpaja sopii kaikille. Työpajan ohjaavat nuorten kulttuurikeskuksen kädentaitokerroksen ohjaajat.

Torstai 26.10. klo 15.00 (kesto n. 10min)
Rakas päiväkirja! -Kuulokuvia salatuilta sivuilta. Päiväkirjamerkintöjä DIY Dreamscape -näyttelyn inspiroimana Esiintyjinä Pajaston Taidepajan nuoret

Torstai 26.10. klo 15.30-19.30
Metsänpohjan huovutus -tekstiilitaidetyöpaja Työpajassa valmistellaan yhdessä tulevaa taidekäsityöteosta Galleria Vivin seuraavaan näyttelyyn Pajaston Kädentaitopaja: Keskeneräine. Huovuttamalla ja kirjomalla valmistetaan Metsänpohjaa, joka on täydellisen keskeneräin… Teosta kanssanne tekemässä Pajaston kädentaitopajan nuoret

Perjantai 27.10. klo 18-19.15
Keikkailta Galleriassa
klo 18.00
Evander – New group making alternative music with catchy songs in English and in Finnish.
klo 18.45
ARO – Sielukkailla sanoituksilla, nostalgiaa tihkuvilla saundeilla ja vaihtoehto rockin vaikutuksilla varusteltua pop-musiikkia Tampereelta. Inspiraationsa Aro löytää bussin ikkunoista, vessan seinistä ja pään sisäisestä myllerryksestä.