Keskiviikko 23. lokakuuta

Anitta Ahonen hauskuuttaa komediakierroksella. Lähtö Galleria Rongasta kello 16.

15–18 Kulttuuritalo Laikun Studio: Aimo Hyvärinen esittelee taiteilijatapaamisessa näyttelyään ”Taideteos ongelmana/ Problematic Waste”.

“Paljon taidetta joka paikassa – se voi olla myös ongelma. Kun taiteilija kuolee, hänen työhuoneensa on täynnä teoksia ja kun taiteilija vaihtaa työhuonetta, tai luopuu siitä, on ongelma missä säilyttää kaikki nämä teokset.”

16–18 Komediallinen galleriakierros Anitta ”Iso A” Ahosen kanssa. Galleria Ronga – Kulttuuritalo Laikun Galleria – Valokuvakeskus Nykyaika.

16.30–18 Galleria Saskia: Tanja Lähteenmäki kertoo ikebana -kukkienasetteelutaiteesta ja tekee muutaman asetelman.

17.30 Galleria Ronga: Alexandra Salmelan ja J.P. Laitisen Outuo -proosaperformanssi.  (Maanoidan esiintyminen peruttu sairastapauksen johdosta)

17.30–19 Kulttuuritalo Laikku: Runoja ja ruutuja – Pekka Kytömäki ja Kaija Papu. (Tarinatehdas goes Laikku)

Runoja ja ruutuja on nykyrunoutta ja nykysarjakuvaa kohtauttava tapahtumakiertue, joka startattiin syksyllä 2018 Pirkanmaan kuntien kirjastoissa. Kiertueella vaihtuvat taiteilijatyöparit keskustelevat runoilijan ja sarjakuvataiteilijan työstä läänintaiteilijoiden kanssa. Tilaisuus huipentuu esitykseen, jossa runoilijan teksti yhdistyy sarjakuvataiteilijan kuviin elämyksellisellä tavalla. Laikun tilaisuudessa mukana on erityinen skeittitwisti. ​